Carnaval


Oeteldonk | Kruikenstad | Lampegat | carnaval in Brabant

Carnaval is HET volksfeest van het zuiden. Doordat wij gevestigd zijn in Vught/Oeteldonk (‘s-Hertogenbosch) verzorgen wij voor een aantal carnavalsverenigingen en groepen het vervoer met onze touringcars. Doordat diverse prinsenparen en carnavalsverenigingen steeds weer gebruik maken van onze flexibele service kunnen we concluderen dat van Hoof reizen het empathische vermogen heeft om het juiste vervoer te bieden tijdens carnaval.

Touringcar verhuur Den Bosch | Brabant

Ieder jaar maakt het zuiden zich op voor het grote katholieke feest. Bent u een carnavalsvereniging en zoekt u vervoer of wilt u als gezelschap met de bus naar bijvoorbeeld Oeteldonk? Stop dan met zoeken. Van Hoof reizen biedt u comfortabel en flexibele vervoer. Ons motto tijdens carnaval is: Als iets half kan, proberen wij het helemaal. Zodra op vrijdag voor carnaval de passende muziek aan gaat in onze touringcars rijden we tot en met dinsdag van A naar B tussen Oeteldonk, Kruikenstad, Lampegat en overal waar het carnavals feest is.

Vervoer van de prins en zijn gevolg.

Overweegt u om een pendeldienst in te zetten tijdens carnaval? Dat behoort ook tot de mogelijkheden bij van Hoof reizen. Wij vervoeren carnavalvierders van het ene dorp naar het andere of gezelschappen van de residentie van de prins naar de andere gezellige locatie.

Door vooraf alles goed te bespreken en goed voor te bereiden, kan er tijdens carnaval volop genoten worden.

Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.