Onze ervaringen


 

3 generaties van Hoof hebben veel kilometers gereden in de regio en ook ver daar buiten. De touringcars hebben veel Europese wegen gezien en in ruim 100 jaar is er een lange en mooie relatie opgebouwd met zeer gewaardeerde klanten. De laatste jaren heeft van Hoof reizen zich vooral gericht op het verzorgen van schoolreizen, zakelijk touringcarvervoer, groepsdagtochten of meerdaagse reizen voor onder andere 55+ verenigingen. Diverse scholen, verenigingen, families en bedrijven kozen voor de ervaring van, van Hoof reizen.

“In jonge jaren kun je reizen om te leren, later is het de ervaring waaruit je geleerd hebt!”

Lange tijd zat van Hoof reizen gevestigd in het Brabantse Sint-Oedenrode. Sinds 2023 is het touringcarbedrijf gevestigd in Vught/’s-Hertogenbosch. De dagelijkse leiding ligt nu in handen van Isidoor Willems. Ruim 23 jaar heeft hij ervaring opgedaan als touringcarchauffeur/reisleider. In 2023 deed de mogelijkheid zich voor om samen met Maikel Pennings en Frits Smits het bestaande bedrijf van Hoof reizen over te nemen. Maikel en Frits hebben de dagelijkse leiding over eigen hotels. De van Hoof touringcars worden in hoofdelijke zin ingezet voor de hotels van Maikel en Frits. Hotelgasten genieten van een dagtocht of grotere groepen gebruiken een touringcar gedurende hun meerdaagse verblijf in een van de hotels.

Van Hoof reizen heeft nu de nodige ervaring in huis welke in de eerste plaats goed past in de huidige formule van het touringcarbedrijf. Ten tweede dragen de touringcars bij aan het succes van de eigen hotels. Wij zijn dan ook in staat om leuke dagtochten en gezellige (All-inclusive) vakanties aan te beiden. Op onze pagina groepsdagtochten en meerdaagse reizen krijgt u een indruk van wat we doen. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Na de overname in december 2023 legt van Hoof reizen de nadruk op dagtochten en meerdaagse reizen met of voor groepen/verenigingen. Daarnaast worden onze luxe touringcars ook ingezet voor overige vormen van touringvervoer. Scholen, sportclubs, families en vriendengroepen kunnen evengoed bij ons terecht voor veilig en comfortabel vervoer per touringcar.

Door zoveel als mogelijk rekening te houden met de expertise en voorkeuren van onze chauffeurs en de wensen van de opdrachtgever ervaart u als passagier een fijne en gezellige busreis en blijft de naam van Hoof reizen u bij.

Samenvattend, van Hoof reizen houdt rekening met iedereen.