Touringcar huren Brabant


Bent u in de regio Brabant op zoek naar een touringcarbedrijf? Wij helpen u graag verder! Of u nu op zoek bent naar een touringcar in Noord-Brabant voor dagtochten, een schoolreis of meerdaagse evenementen, Van Hoof Reizen verzorgt graag het vervoer. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op voor een touringcar die uw aansluit bij het vervoer dat u zoekt. Of dit nu in Eindhoven, Den Bosch of een andere plaats in Brabant is.

Touringcar Brabant: veilig de weg op met Van Hoof Reizen

Van Hoof Reizen is al ruim 100 jaar uw specialist voor touringcars. Wij hebben een goed onderhouden wagenpark, waardoor we u een passende touringcar kunnen bieden die aansluit bij uw wensen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een VIP-bus met extra confort voor uw gasten? Onze touringcars zijn geschikt om gezelschappen tussen de 16 en 54 personen te vervoeren. Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom zijn al onze touringcars voorzien van het erkende BOVA futura-signatuur. En een professioneel navigatiesysteem ontbreekt natuurlijk niet.

Heeft u vragen over onze bussen? Of wenst u vrijblijvend een offerte te ontvangen voor uw uitje? Neemt u gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer wat we voor u kunnen betekenen.

Lokale specialist voor vervoer

Wij zijn uw lokale specialist in de regio. Onze centrale ligging in Sint-Oedenrode zorgt ervoor dat we snel ter plaatse zijn als u een touringcar huren wilt. Onze chauffeurs kennen de provincie dan ook erg goed. Wij verhuren onze touringcars door de hele provincie en daarbuiten. Bent u op zoek naar touringcar vervoer in Eindhoven of wilt u juist een touringcar huren in Den Bosch? Ook busvervoer vanuit Tilburg, Veldhoven, Zevenbergen of bijvoorbeeld de gemeente Mierlo bent u bij ons aan het juiste adres. Onze chauffeurs van de bussen zorgen er natuurlijk voor dat u comfortabel en veilig op uw plaats van bestemming aankomt. Zo komt u aangerust aan om direct van uw dagtocht of excursie te kunnen genieten.

touringcar huren

Touringcars met chauffeurs

Het wagenpark van Van Hoof Reizen bestaat uit een vijftal luxe touringcars. Wij zijn er trots op ons een touringcarbedrijf te mogen noemen met een uitstekend vervoer. Onze relaties prijzen ons niet alleen om onze klantvriendelijke houding, maar ook om het nakomen van gemaakte afspraken. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in groepsvervoer en zullen u tijdens het reizen de mooiste plekjes onderweg tonen.