Touringcar verhuur Brabant


De provincie Noord-Brabant wordt gewaardeerd vanwege de gastvrijheid en pachtige omgeving. Wanneer u aan Noord-Brabant denkt, dan denkt u aan de provinciehoofdstad ‘s-Hertogenbosch, Vestingstadje Heusden, het sprookjesachtige attractiepark Efteling en de Brainport regio Eindhoven. Vanuit het perspectief van een vogel zijn er oude natuurgebieden en aansluitende bossen te zien met daartussen de prachtige vennen. Daardoor wordt een reis door Noord Brabant ook zeer afwisselend.

Bent u in de regio Brabant op zoek naar een touringcarbedrijf? Wij helpen u graag verder! Of u nu een touringcar zoekt voor geheel verzorgde dagtochten, een schoolreis of een breng haal rit, van Hoof Reizen verzorgt graag het vervoer. Zoekt u een touringcar voor een (sport) evenement of voor een transfer naar luchthaven Schiphol, Brussel international Airport (Zaventem) of Eindhoven Airport. Vanuit onze vestigingsplaats Vught/’s-Hertogenbosch kunnen wij gemakkelijk diverse richtingen op binnen de provincie en ver daar buiten. Met plezier maken wij een vrijblijvende offerte voor een touringcar met chauffeur welke aansluit bij het vervoer dat u zoekt.

Touringcar Brabant: veilig de weg op met Van Hoof Reizen

Van Hoof Reizen is al ruim 100 jaar uw specialist voor touringcars. Wij hebben een goed onderhouden wagenpark, waardoor we u een passende touringcar kunnen bieden die aansluit bij uw wensen. Veiligheid staat bij ons voorop. En een professioneel navigatiesysteem ontbreekt natuurlijk niet.

Heeft u vragen over onze bussen? Of wenst u vrijblijvend een offerte te ontvangen voor uw uitje? Neemt u gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer wat we voor u kunnen betekenen.

Lokale specialist voor vervoer

Wij zijn uw lokale specialist in de regio Tilburg, ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven en Breda. Onze centrale ligging in Vught bij ‘s-Hertogenbosch zorgt ervoor dat we snel ter plaatse zijn als u een touringcar met chauffeur wilt huren. Onze chauffeurs kennen de provincie dan ook erg goed. Wij verhuren onze touringcars door de hele provincie en daarbuiten. Bent u op zoek naar touringcar vervoer in Eindhoven of wilt u juist een touringcar huren in Den Bosch? Ook busvervoer vanuit Tilburg, Veldhoven, Rosmalen, Veghel of bijvoorbeeld de gemeente Eersel bent u bij ons aan het juiste adres. Onze focus ligt bij het organiseren van geheel verzorgde dagtochten voor groepen. Onze chauffeurs van de bussen zorgen er voor dat u comfortabel en veilig op uw plaats van bestemming aankomt.

Touringcars met chauffeurs

Wij zijn er trots op ons een touringcarbedrijf te mogen noemen met uitstekend vervoer. Onze relaties prijzen ons niet alleen om onze klantvriendelijke houding, maar ook om het nakomen van gemaakte afspraken. Onze chauffeurs zijn gespecialiseerd in groepsvervoer en geheel verzorgde dagtochten zij kunnen u tijdens het reizen de mooiste plekjes onderweg tonen.

Carnaval in Brabant

Carnaval is HET volksfeest van het zuiden. Doordat wij gevestigd zijn in Vught/Oeteldonk (‘s-Hertogenbosch) verzorgen wij voor een aantal carnavalsverenigingen en groepen het vervoer met onze touringcars. Doordat diverse prinsenparen en carnavalsverenigingen steeds weer gebruik maken van onze flexibele service kunnen we concluderen dat van Hoof reizen het empathische vermogen heeft om het juiste vervoer te bieden tijdens carnaval in Brabant.