Touringcar huren Den Bosch


U wilt graag een touringcar huren vanuit Den Bosch met een groot gezelschap? Geen enkel probleem. Van Hoof Reizen is de beste touringcarmaatschappij in Den Bosch!

Hoe groot of klein uw gezelschap ook is, onze ervaren chauffeurs vervoeren u veilig richting uw bestemming! Voor een Bosch Touringcar gaat u naar Vanhoofreizen.nl!

Touringcar huren Den Bosch voor ieder evenement!

Vanhoofreizen richt zich op comfort en gemak en wij werken met chauffeurs die gespecialiseerd zijn, zodat u zowel op de heenreis als op de terugreis veilig aankomt.

Wij beschikken over vijf touringcars

Al onze touringcars hebben een BOVA Futura-signatuur. Dat wil zeggen dat wij 16 tot 54 personen mee kunnen nemen per bus voor de busrit. Uiteraard kunnen er meer personen mee, maar dan zijn er meer bussen nodig.

Voor een comfortabel uitje bent u bij Vanhoofreizen aan het juiste adres!

Wij verzorgen voor personenvervoer vanuit Den Bosch, maar we kunnen met de touringcars eventueel ook vanuit omliggende plaatsen zoals bijvoorbeeld Heusden vertrekken.

touringcar huren

Mogelijk voor iedereen

Uiteraard zijn onze touringcars uitgerust met al het nodige om te kunnen voldoen aan vele zakelijke behoeften. Onze type bus kan voor bijna iedere reis worden gebruikt.

Zo kunt u van onze diensten gebruik maken voor het organiseren van dagtochten. Of enkel het vervoer heen en terug, bijvoorbeeld op weg richting een feest met een groot gezelschap. Ook voor bijvoorbeeld schoolreisjes helpen wij u graag verder als het om het vervoer van de klas gaat. Onze chauffeur neemt u overal mee naartoe!

Den Bosch bus huren voor zakelijke klanten

U wilt bussen huren in Den Bosch voor een zakelijke busrit? Dat kan! Van Hoof Reizen verhuurt ook bussen voor bedrijven. Bij ons kunt u terecht wanneer u bijvoorbeeld een bedrijfsuitje wilt organiseren.

Meer mogelijkheden op zakelijk gebied?

Wij begrijpen dat u zich afvraagt wat er dan exact allemaal mogelijk is op zakelijk gebied. Onze diensten worden vooral gebruikt voor:

  • Vervoer voor verenigingen
  • Vervoer voor schoolexcursies
  • Een touringcar voor een dagtocht

De capaciteit is opnieuw 16 tot 54 personen per bus.

VIP bus huren?

Een V.I.P bus huren? Dat kan ook bij ons in Den Bosch! In deze bus brengen wij u door heel Europa. Het betreft de BOVA Futura-midi touringcar die voor 16 tot 34 personen geschikt is. De luxe stoelen zorgen voor optimaal comfort!

Het is een bus die is voorzien is van 34 fauteuils, een elektronische airco, radio, DVD & CD speler, toilet, minibar en een royale bagageruimte.

Vraag een offerte aan!

U wilt een touringcar of bus huren in Den Bosch? Dan zit u bij Van Hoof Reizen altijd goed voor leuke, kwalitatieve en verantwoordelijke reizen.

Via ons formulier kunt u een aanvraag indienen betreft een touringcar / bus huren voor uw rit vanuit Den Bosch of omgeving.

Wij stellen u enkele vragen zoals uw volledige naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, als ook met hoeveel personen u gaat, de vertrek datum voor het vervoer en of het een retour betreft of dat de bus ter plaatse nodig is.

Heeft u verdere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!