Touringcar huren Den Bosch | Vught


U wilt graag een touringcar huren vanuit Den Bosch of Vught met een klein of een groot gezelschap? Geen enkel probleem. Onze vestigingsplaats is Vught dan is Van Hoof Reizen de meest voor de hand liggende touringcarmaatschappij in ‘s-Hertogenbosch!

Hoe groot of klein uw gezelschap ook is, onze ervaren chauffeurs vervoeren u veilig richting uw bestemming! Voor een Bossche Touringcar gaat u naar www.vanhoofreizen.nl

Touringcar huren Den Bosch voor ieder evenement!

Van Hoof reizen richt zich op comfort en gemak. Of het gaat om een transfer of een verzorgde reis, door een gedegen voorbereiding komen wij niet zo snel voor verassingen te staan. Wij werken met chauffeurs die gespecialiseerd zijn, zodat u zowel op de heenreis als op de terugreis veilig aankomt.

Voor een comfortabel uitje bent u bij van Hoof reizen aan het juiste adres. Wij verzorgen personenvervoer vanuit Den Bosch en omliggende plaatsen zoals bijvoorbeeld Vught, Rosmalen, Heusden en Oisterwijk.

Mogelijk voor iedereen

Uiteraard zijn onze touringcars uitgerust met al het nodige om te kunnen voldoen aan vele zakelijke behoeften. Onze type bus kan voor bijna iedere reis worden gebruikt.

Zo kunt u van onze diensten gebruik maken voor het organiseren van dagtochten, of enkel het vervoer heen en terug. Ook voor bijvoorbeeld schoolreisjes helpen wij u graag verder als het om het vervoer van de klas gaat. Onze chauffeur neemt u overal mee naartoe! Zoekt u een touringcar voor een bedrijfsexcursie of een transfer naar de Brabanthallen in Den Bosch, van Hoof reizen is bekend in de Brabantse hoofdstad. Ook voor sportverenigingen in Den Bosch of Vught e.o. kunnen wij voor een voordelig tarief het touringcarvervoer verzorgen. Ten slotte is van Hoof reizen ook uw gezellige vervoerder tijdens carnaval in Oeteldonk.

Den Bosch bus huren voor zakelijke klanten

U wilt bussen huren in Den Bosch voor een zakelijke busrit? Dat kan! Van Hoof Reizen verhuurt ook bussen voor bedrijven. Bij ons kunt u terecht wanneer u bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek wilt organiseren of een bedrijfsuitje wilt aanbieden aan uw personeel.

Meer mogelijkheden op zakelijk gebied?

Wij begrijpen dat u zich afvraagt wat er dan exact allemaal mogelijk is op zakelijk gebied. Onze diensten worden vooral gebruikt voor:

  • Dagtochten voor groepen
  • Vervoer voor schoolexcursies
  • Een touringcar voor een bedrijfsbezoek
  • Luchthaven transfer naar Schiphol Airport, Eindhoven Airport of Brussels Airport
  • Wilt u catering aan boord? Wij kunnen dat regelen voor u.
  • Wij kunnen u gratis adviseren voor maaltijden in een restaurant onderweg

Vraag een offerte aan!

U wilt een touringcar of bus huren in Den Bosch? Dan zit u bij Van Hoof Reizen altijd goed voor leuke, kwalitatieve en verantwoordelijke reizen

Via ons formulier kunt u een aanvraag indienen betreft een touringcar / bus huren voor uw rit vanuit Den Bosch of omgeving.

Wij stellen u enkele vragen zoals uw volledige naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres, als ook met hoeveel personen u gaat, de vertrek datum voor het vervoer en of het een retour betreft of dat de bus ter plaatse nodig is.

Heeft u verdere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!